Vendégkönyv

Collapse Show info

AgiZoli2

Ági és Zoli

“A jó esküvőszervező nem kockáztat, érdeke, hogy minden minél jobban sikerüljön és eszerint jár el: csak olyan szolgáltatókat ajánl, akiknek jó hírnevük, referenciáik vannak és itt nem feltétlenül a megfizethetetlen, drága kategóriákra kell gondolni!”

Olvasd tovább…


ELE_1844-Edit

Orsi és Péter

“Összességében úgy gondolom, hogy a legjobb döntés volt a Creative Weddingset megbíznunk az esküvőszervezéssel! Jobban jöttünk ki időben, pénzben, élveztük a készülődést és a nagy napot is! A férjem még külön értékelte, hogy volt valaki, akivel órákat beszélgettem az esküvőről – és ez nagy terhet vett le az Ő válláról. :-)”

Olvasd tovább…


 

044urbanusbaj

Tímea és Richard

“Az első találkozás után tudtam, hogy az esküvőnk szervezése a legjobb kezekbe került! Úgy kezeltek minket a kezdetektől, fogva, mintha már ezer éve ismernénk egymást. Nélkülük álmaink esküvője nem jöhetett volna létre, és ezért mindig hálásak leszünk.”

Olvasd tovább…


012extremhangulat

Estilla és Tamás

“Nagyon köszönjük munkátokat, amivel nagyban hozzájárultatok esküvőnk tökéletessé tételéhez! A kezdeti megbeszélésektől kezdve nagyon jó volt érezni azt a részletekbe menő törődést és kreatív hozzáállást, amivel feledhetetlenné tettétek a “nagy napunkat”.”

Olvasd tovább..


Barbi és Attila

Barbi és Attila:

“6 szó: Megbízhatóság, fontosságérzet, ízlés, színvonal, profizmus és közvetlenség. Már az elejétől kezdve tudtuk, hogy esküvőszervezővel szeretnénk szervezni a nagy napot.”

Olvasd tovább…


Bori és Áron

Bori és Áron:

“Éreztem, hogy teljesen a magáénak tekinti az ügyet és mindent megtesz azért, hogy mi maradéktalanul elégedettek és boldogok legyünk.”

Olvasd tovább…


Kata és Jules

Kata és Jules

“Ami az egyik legfontosabb dolog volt számunkra az esküvőnk szervezésénél, hogy megbízzunk azokban, akiknek a kezébe életünk legfontosabb napjának szervezését adjuk…
… és szerencsénk volt…”

Olvasd tovább…


Kriszti és Bence

 

Kriszti és Bence

“Megnyugtató érzés volt, hogy folyamatosan éreztük: olyan gondos gazdái vagytok frigyünknek, akik számára elsődleges, hogy a mi elképzeléseink valósuljanak meg.”

Olvasd tovább…


Nikol és Zsolti

 

Nikol és Zsolti

“Ez a nap felülmúlta minden vágyunkat és mi csupán élveztük ezt, Kati koordinálta az egész eseményt.”

Olvasd tovább…


Adri és Peti

Adri és Peti

“Minden annyira szép volt, problémamentes, szinte mesébe illő…mi pedig egész nap nyugodtak voltunk, vidámak és nagyon-nagyon boldogok.”

Olvasd tovább…


Erika és Antonio

Erika és Antonio

“Hosszasan tudnám sorolni azt a rengeteg dolgot ami óriási segítség volt tőlük, leginkább az apró dolgokban, amire az ember többnyire nem is gondol. De ők gondoltak, és mindig ott voltak, ahol kellett, a háttérben, szinte láthatatlanul, mégis tökéletesen levezényelve életünk legfontosabb napját.”

Olvasd tovább…


_MG_9648

Andi és Matt

“Az esküvőnk eddigi életünk egyik legmesésebb élménye volt, olyan, mint amilyennek megálmodtuk…pontosabban, azt hiszem, igazából nem is mertünk álmodni egy ilyen fantasztikus napról.”

Olvasd tovább…