Tímea és Richard

Collapse Show info

Az első találkozás után tudtam, hogy az esküvőnk szervezése a legjobb kezekbe került!

Úgy kezeltek minket a kezdetektől, fogva, mintha már ezer éve ismernénk egymást. Értették, érezték, hogy mit szeretnénk. Mindezt úgy, hogy tudták, mi Svájcban élünk így nem minden esetben tudunk Magyarországra repülni. Nélkülük álmaink esküvője nem jöhetett volna létre, és ezért mindig hálásak leszünk. Mindig a lehető legjobb ajánlatot küldték és nem erőltettek semmit.. Így, minden amit javasoltak tökéletesen megfelelt. A dekorációtól kezdve, a ruha kiválasztásáig mindig mindenben a segítségünkre voltak. Tettek ezt olyan profizmussal, amit meg sehol máshol nem tapasztaltam. Minden kívánságot teljesítettek, olyan szemelyi és szakmai alázattal, ami csodálatra méltó.

A szótárukban nem szerepelt a “nem lehet” szó, mindig előálltak egy alternatív megoldással, ami utólag a legjobbnak bizonyult. A ruhától kezdve a dekorációig a helyszínen mindig mellettünk álltak és képviselték az érdekeinket. Az eredmény egy felejthetetlen esküvő lett, ami még a kényes svájci vendégeket is lenyűgözte.  A meg hajadon rokonok megjegyezték, hogy a léc igen magasra lett állítva…. ez csakis esküvőszervezőink és az általuk “kiválasztott” “csapat” érdeme.

Életünk legszebb napja volt, úgy hogy Nekünk semmi más dolgunk nem volt, mint élvezni az esküvő napját. Köszönet mindenért!

Für Eure äusserst wertvolle Unterstützung für unsere wunderschöne Hochzeit möchte ich mich hiermit aus ganzem Herzen bedanken. Es war ein gelungenes Hochzeitsfest mit sehr viel Emotionen und bleibenden tollen Erinnerungen. Gerne empfehle ich Eure Dienste als “Wedding Planner” allen weiter, die einen unvergesslich schönen Hochzeitstag in Budapest erleben wollen. Danke für Eure super Organisation
Richard


Vendégkönyv