Bori és Áron

Collapse Show info

Az elején abszolút nem gondolkodtam esküvőszervező segítségében, mert úgy voltam vele, hogy az esküvőm szervezését saját magam szeretném csinálni, hogy teljesen az enyémnek tudhassam az egészet. Viszont már az elején elakadtam, ugyanis 1-2 helyszínen kívül nem jutott több az eszembe, ami megfelelt volna az elképzeléseinknek.

Mikor Katihoz fordultam segítségért, már első körben egy nagyon profin kidolgozott anyagot kaptam tőle, tele jobbnál jobb helyszín ajánlatokkal, amikre én nem biztos, hogy rábukkantam volna. Leszervezte nekünk a helyszínbejárásokat is, így viszonylag hamar megtaláltuk a számunkra tökéletes vacsorahelyet. Kati felajánlotta, hogy a többi szervezésben is szívesen segít, hiszen neki rengeteg kipróbált és megbízható partnere van, akiket jó szívvel tud ajánlani. Elfogadtam a segítségét, mert én is úgy gondoltam, hogy a szolgáltatók kiválasztása nem könnyű feladat, hiszen esetleges rossz választás az egész esküvőt tönkre teheti.

A helyszín mellett Kati segített nekünk szép meghívót, videósokat, dekoratőr céget, ceremóniamestert, cukrászatot találni, akikkel mind maradéktalanul elégedettek voltunk! 

Kati nem csak abban volt segítségünkre, hogy szolgáltatókat ajánlott. Az első pillanattól kezdve olyan lelkesedéssel és odaadással vetette bele magát a szervezésbe, mintha a saját esküvőjéről lenne szó. Éreztem, hogy teljesen a magáénak tekinti az ügyet és mindent megtesz azért, hogy mi maradéktalanul elégedettek és boldogok legyünk. Mindig minőséget ajánlott nagyon jó ízléssel kiválasztva, és odafigyelt a legapróbb részletekre is. És az egész szervezésben úgy volt segítségünkre, hogy nem erőltetett ránk semmit, ha valamit magunknak akartunk intézni, akkor ő intelligensen a háttérbe vonult.

Ami nélkül viszont a nagy nap zökkenőmentes leforgását nem tudtam volna elképzelni, az az, hogy Kati aznap kora reggeltől másnap hajnali 6-ig, a lagzi végéig velünk volt. Ennyi segítség nélkül, amit az esküvőnk napján nyújtott nekünk, valószínűleg megőrültünk volna. Nekünk SEMMI dolgunk nem volt, MINDENT Kati intézett. Maximális figyelemmel volt irántunk, ami rugalmassággal társult, az egész nap lazán és könnyedén, de mégis nagyon szervezetten zajlott. Mi tudtunk felszabadultak és boldogok lenni a saját esküvőnkön, mert SEMMIRE nem kellett figyelnünk!
A vendégek is olyan jól érezték magukat, hogy nem győztük begyűjteni az elismeréseket! 

És mi is így éreztük. Olyan élményünk volt, amit örök emlék marad, mert TÖKÉLETESRE sikerült az egész nap.

És Katinak örök hálánk, mert az ő segítsége nélkül ez nem lett volna ilyen.
Utólag el nem tudom képzelni, hogy lehet esküvőt szervezni esküvőszervező – vagy inkább így fogalmazok: Kati nélkül.