Barbi és Attila

Collapse Show info

6 szó: Megbízhatóság, fontosságérzet, ízlés, színvonal, profizmus és közvetlenség.

Már az elejétől kezdve tudtuk, hogy esküvőszervezővel szeretnénk szervezni a nagy napot. Többekkel találkoztunk is, hogy kiválaszthassuk azt akiről úgy gondoljuk a legközelebb áll hozzánk gondolkodásban és aki a legszimpatikusabb.

Sokan kedvesek és aranyosak voltak de egyiküknél sem éreztük azt a pluszt, mint amikor Katival találkoztunk. Egy percig sem voltak kétségeink vele kapcsolatban. Az első találkozás után tudtuk, hogy Ő az akinek az ízlésében, tanácsaiban és ötleteiben bízhatunk. Éreztük, olyat fog javasolni ami a legjobb nekünk, nagyon egy hullámhosszon voltunk.

Az esküvőnk nagyon jól sikerült, a készülődés-szervezés rész is egy nagyon jó emlék számunkra. Ha tanácsra volt szükség kaptunk, amire mi nem is gondoltunk volna ők gondoltak helyettünk. Mondhatjuk, hogy vakon bíztunk bennük és nem csalódtunk soha. Végig azt éreztük, hogy nekik is olyan fontos ez a nap, mint nekünk.

Egyik fő szempontunk volt, hogy az esküvő napján nekünk ne kelljen a háttérdolgokat koordinálni, mégis rendben menjenek. Nem is kellett semmivel foglalkoznunk csak egymással, a vendégekkel és hogy jól érezzük magunkat.

Esküvőszervezőink végig ott voltak és tényleg mindenre figyeltek. Semmit nem kellett külön kérni tőlük, minden annyira természetesen ment magától. Teljes biztonságérzetet adtak nekünk a jelenlétükkel.

Azóta is akárhányszor visszagondolunk, mindig azt érezzük, hogy most sem csinálnánk semmit másképpen. Minden pont olyan volt, mint amilyet szerettünk volna és nem utolsó szempont, hogy vendégeink is a mai napig emlegetik és úgy, mint egy nagyon jó hangulatú – jól sikerült esküvőt.

A lányokban pedig olyan profi szakembereket ismertünk meg, akikre magánemberként is mindig jó szívvel gondolunk…

Köszönjük Nektek!


Vendégkönyv