Nikol és Zsolti

Collapse Show info

Már jó ideje ismertük és szerettük egymást, mikor eldöntöttük, hogy az életünket hivatalosan is összekötjük.

Több mint egy évet hagytunk a tervezgetésre, viszont már az első pár hónapban úgy tűnt, hogy készen is volnánk. Tudtuk a helyszínt, az időpontot és hogy körülbelül hány főt szeretnénk meghívni az eseményre. És ezzel azt hittük, készen vagyunk.

Aztán ahogyan folyamatosan merültek fel kisebb-nagyobb jelentőséggel bíró kérdések, rájöttünk, hogy sehol sem tartunk, és jobb lesz, ha tanácsot kérünk valakitől, akinek az életét és a hobbyját is a szervezés, tervezés jelenti.

Kati azonnal a segítségünkre sietett, fényt derített a részletek fontosságára és rengeteg jó ötletével varázslatossá tette életünk Nagy napját.

A sok egyeztetést követően pontosan ráérzett arra a hangulatra, színvilágra és stílusra, ahogy mi az esküvőnket elképzeltük. Nagyon sok segítséget kaptunk tőle abban is, hogy mely szolgáltatókon keresztül tudnánk az elképzeléseinket megvalósítani. Mi több, az egyeztetések jelentős részét ő maga vállalta és intézte a megrendeléseket.

Mire eljött az esküvő napja, pontosan tudtuk, hogyan fog indulni a Nagy napunk. Pontosan ennyi volt, amennyit meg kellett jegyeznünk. Egész nap csak egymással és a násznéppel foglalkoztunk, mégis minden a helyén volt, minden időben történt és mindenki, aki a lebonyolításban részt vett (helyszín, fotós, személyzet…), pontosan ismerte a menetrendet.

Ez a nap felülmúlta minden vágyunkat és mi csupán élveztük ezt, Kati koordinálta az egész eseményt.

Családunk és barátaink is rendre mesélték nekünk, mennyire tökéletesnek és minden részletre kiterjedőnek találták a szervezést és sorra hálájukat fejezték ki, amiért részesei lehettek ennek az eseménynek.

Nagyon köszönjük, hogy az életünkben ezt az egyszer előforduló, fontos ünnepet, ilyen felhőtlenül és gondtalanul boldogan élhettük meg!


Vendégkönyv