Erika és Antonio

Collapse Show info

Párommal mindketten nagyon elfoglaltak vagyunk, így nem tudtunk sok időt fordítani az esküvőszervezésre. Elsősorban ezért döntöttünk úgy, hogy esküvőszervező segítségét kérjük. Katiékhoz ismerős ajánlás alapján jutottunk el. Az első találkozó alkalmával egyből megtaláltuk a közös hangot, a lányok nagyon jó fejek, a találkozók mindig nagyon jó hangulatban teltek, rengeteget nevettünk. Az első találkozó után a férjemmel mindketten azt éreztük, hogy velük jó kezekben van az esküvőnk, így egyből megbíztuk őket.

Katiék fáradhatatlanul és lelkesen kutatta fel a hozzánk illő szolgáltatókat. Ez óriási segítség volt, mert Budapesten mindenből óriási a választék, és rengeteg időbe telt volna kiigazodni közöttük. Rengeteg szuper szolgáltatóval vannak kapcsolatban és mindenkitől referenciával is szolgáltak. A sok szolgáltató közül csak azokat ajánlották, akik passzolnak hozzánk. Nem akartak ránk kényszeríteni bizonyos szolgáltatókat, addig kerestek, amíg rátaláltunk a tökéletesre. Igazán szuper szolgáltatói csapat a jött össze, a fotósoktól a videósokon keresztül a dekorosig mindenkivel nagyon jól együtt tudtuk dolgozni. Mivel olasz-magyar kétnyelvű esküvőnk volt alaposan feladtuk nekik a leckét, olaszul és magyarul beszélő ceremóniamestert kellett találniuk, ami majdnem lehetetlen feladat volt, de végül megtalálták nekünk Istvánt, aki fantasztikus volt és nagyban hozzájárult az esküvő sikeréhez. A két nyelvű vendégsereg miatt a programok kitalálása sem volt egyszerű, de a lányok ebben is nagyon kreatívak voltak. Az esküvő előtti héten már megérkeztek a külföldi vendégek, így az utolsó napok elintéznivalóit is teljesen átvették tőlünk. Nekünk maximum döntenünk kellett, a többit ők intézték.

A szervezéshez nyújtott sok segítségen felül mégis az esküvő napján nyújtott segítségük volt igazán felbecsülhetetlen. A férjemmel külön készülődtünk és csak a templomban találkoztunk. Számomra nagyon megnyugtató volt, hogy tudom van, aki a vendégeket fogadja és eligazítja, hogy minden jó kezekben van, ezzel a közeli családtagokról is levették a terhet, és ők is vendégnek érezhették magukat. Amikor -kicsit késve – végre megérkeztem a templomba már mindenki a helyén volt.

Hosszasan tudnám sorolni azt a rengeteg dolgot ami óriási segítség volt tőlük, leginkább az apró dolgokban, amire az ember többnyire nem is gondol. De ők gondoltak, és mindig ott voltak, ahol kellett, a háttérben, szinte láthatatlanul, mégis tökéletesen levezényelve életünk legfontosabb napját. Rengeteg vendégünk áradozott, hogy mennyire tökéletesen volt megszervezve minden, hogy még nem voltak ilyen esküvőn, ahol minden így egyben volt és flottul működött.

Nagyon szépen köszönjük a lányoknak k a fantasztikus munkát és nem utolsósorban a jó hangulatot ami végigkísérte az együttműködésünket.

Mindenkinek meleg szívvel ajánlom őket, velük az esküvőtök a legjobb kezekben van.

Erika & Antonio


Vendégkönyv